>    Onthaal Geschiedenis en filosofie
LinkedIn
 • Geschiedenis en filosofie

  BUSERCO is een jong en dynamisch bedrijf met een bedrijfscultuur en filosofie die zeer klantgericht is. Het leveren van een goede en correcte  service, het opbouwen van partnership en lange termijn relaties en vooral het nastreven van de hoogste  kwaliteit in onze dienstverlening zijn voor ons zeer belangrijk.

  Het BUSERCO team staat dagelijks klaar om te beantwoorden aan al uw behoeften op het vlak van facility management zodat u zich zonder tijdsverlies en zonder zorgen kan focussen op de hoofdactiviteit van uw bedrijf.

  Bij BUSERCO kan u rekenen op :

  • Snelle, kwalitatieve interventies en dienstverlening
  • Systematisch uitvoeren van controles en inspecties om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen  
  • Het onmiddellijk melden aan de klant van vastgestelde problemenen en het zoeken naar een gepaste oplossing
  • Proactief denken en werken
  • Snelle, duidelijke en transparante facturatie

  Ons doel is mee te werken aan de optimalisatie van de bestaande vastgoedinvestering door de gebouwen en de infrastructuren op een professionele manier te onderhouden. Onze visie is gericht op een globale dienstverlening.

  BUSERCO zal ervoor zorgen dat uw gebouw zijn beste staat zal behouden.

  Om dit te verwezenlijken kan BUSERCO rekenen op meer dan 15 jaar ervaring in het beheer van appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, commerciële en industriële gebouwen voor rekening van zowel Belgische als internationale klanten. Hierdoor heeft BUSERCO grote expertise opgebouwd in deze sector.

  Deze ervaring laat ons toe perfect in te schatten wat een syndicus, een eigenaar, een gebruiker of een bewoner van een gebouw verwacht van een dienstverlener.

  BUSERCO stelt zijn ervaring en expertise dagelijks ter uwer beschikking en staat steeds tot uw dienst om uw verwachtingen volledig in te lossen.

  Bij BUSERCO is “De klant is koning” geen loze uitdrukking maar de waarheid.

  Heeft u vragen of wenst u meer informatie over ons aanbod, aarzel niet ons te contacteren.

  Telefonisch op het nr.:  +32(0)479/971.941                   Per e-mail : vincent.gilles@buserco.be.